Fotocollage - MetDeFotograafOpReis Cursussen

Fotocollage - MetDeFotograafOpReis Cursussen

Ga naar de inhoud
Fotocollage
Gallery
ontspannen Workshops met persoonlijke aandacht

Altea
Costa Blanca
Eifel
Vulkaanlandschap


Radio Kootwijk
Workshop
Zwartsluis

Workshop
Ab Swart:

Afgelopen zaterdag 20 januari de workshop  'fotocursus op locatie' te Zwartsluis gedaan. Voor mij als beginnend  foto hobbyist een leuke, inspirerende en leerzame dag! Ik voelde me  uitgenodigd en vrij om te experimenteren met instellingen, composities  en het verhaal van de foto.
Ik wist niet dat je zoveel in een foto kon  zien.
Een aanrader voor zowel beginnend als gevorderd fotoliefhebber.

Arjen Gerritsma:

Een poosje geleden heb ik meegedaan met de  fotocursus in Zwartsluis.
Ondanks het feit dat ik zelf een groot deel  van mijn inkomen met fotografie verdien heb ik best wel heel leuke tips  gekregen waar ik zeker plezier van ga hebben.
Paula

Afgelopen zaterdag mee geweest naar Zwartsluis voor de fotoworkshop op  locatie.
Een absolute aanrader. Leo en Johan verstaan de kunst om kort  en helder wat theorie over de kunst van  een goede foto te geven.
Daarna lekker aan de slag in de zintuigentuin  met de prikkelende opmerking uit je comfort zone te komen.
Na een  gezellige lunch 's middags aan de slag op een landtong. Koud en somber.  Maar wel een plek waar ik geleerd heb om mijn flitser te gebruiken.
 Kortom, wil je wat meer kunnen met je camera, maakt niet uit of het nou  een hééle grote of gewoon een compactcamera is, ga dan mee met deze  heren.
Gegarandeerd een gezellige en leerzame dag.
Janny Dijkstra:

Vandaag een workshop fotografie bijgewoond in Zwartsluis...dankjewel Johan  & Leo voor een mooie en inspirerende (foto)dag.
Of je nu voor het  eerst een camera vast hebt of dat je je reeds een (professionele)  fotograaf mag noemen, iedereen heeft iets aan deze workshop waarbij je  in een ongedwongen sfeer bezig kan zijn met de fotografie.....een  aanrader voor iedereen die plezier beleeft of (nog meer) wil beleven aan  het maken van foto's...
Floriske

Beste topfotografen Johan en Leo, wat heb ik een leerzame workshop bij  jullie gevolgd (beleefd, gedaan, ondervonden, ondergaan, genoten....?! :-) )
Ik loop weer  over van nieuwe ideeën en heb ontzettend veel geleerd in één dag!
Voorlopig ga ik fijn oefenen met al de tips die jullie me aangereikt  hebben in voorbereiding op de fotocursus in de Vulkaan Eifel waar ik nu  zonder twijfel aan deel ga nemen!
Groeten van een tevreden deelnemer!
Harmen Sholtalbers:

Leo is een gedreven fotograaf die ook heel goed  kan uitleggen. Daarnaast is hij ook nog gezellig en een prima  organisator dus zeker een aanrader.
Terug naar de inhoud