Programma - Altea - MetDeFotograafOpReis Cursussen

Programma - Altea - MetDeFotograafOpReis Cursussen

Ga naar de inhoud
Costa Blanca


Lesprogramma
Costa Blanca
Fotocursussen met persoonlijke aandacht
Foto week
aan de costa blanca
23 tot en met 30 maart 2019

Onze basis voor de fotocursus is een riant huis in Altea Hills.

We ontbijten in het zonnetje op het terras en bespreken de opdracht en het fotoplan voor de dag.
Zo nodig lichten we de opdracht toe met wat korte, toepasbare theorie over compositie, lichtgebruik en met dat wat nodig is om een foto spannend te maken.
Een groot deel van de dag zijn we aan het fotograferen. Eind van de middag  bekijken we ons fotowerk en bespreken met elkaar onze ‘toppers’.  
We weten uit ervaring dat juist een –positief opbouwende-  fotobespreking de leukste manier is om betere foto’s te gaan maken.

We sluiten iedere dag af in een van de heerlijkste restaurants van Altea.
Paula Schoorl schreef over de 7 daagse cursus Costa Blanca:

Twijfel je nog of je je zult inschrijven voor een fotocursus op locatie met Johan en Leo?
Stop met twijfelen en ga mee. Je zult er, net als ik, geen spijt van krijgen.
 Naast een leerzaam programma, leuke, uitdagende opdrachten en  inspirerende nabespreking van je gemaakte foto’s, krijg je een  ongedwongen sfeer, ‘s avonds goed eten in gezellige restaurantjes en  vooral veel plezier.
Ik was mee naar de Costa Blanca, begin maart. Echt een aanrader.
Willem Elgersma schreef over de 7 daagse cursus Costa Blanca:

Afgelopen week een mooie Foto  Vakantie gehad in het gebied Costa Blanca. Zeer bijzondere omgeving,  dunne lijn tussen vakantie vieren en vluchten.
Het lijkt soms op een 'Hotel California' ,"You can check out any time you like, but you can never leave!'
Dank Fotocursusoplocatie voor de perfecte organisatie!
Reinier van Hengel schreef  over Altea:

Meegeweest naar Costa Blanca november 2018.
Een goed verzorgde  reis met mooie locaties. Mooie locaties en opdrachten waarbij je de hele  dag wel zou kunnen vullen. Maar ook uitdagende opdrachten en locaties  waarbij je toch naar andere onderwerpen gaat kijken als dat je  "gewend/normaal" zou doen.
Elke dag is anders maar vooral  leerzaam door het maken van foto's en een aantal uitgelichte foto's te  bespreken. De professionele begeleiding van Leo en Johan is ook zeer  aangenaam. Serieus in het werk en een goed gevoel voor humor.
Fotocursusoplocatie is echt een aanrader.
Tot een volgende keer
Monique Stolp schreef over de Workshop:

Ondanks de koude wind gisteren een topdag in de zintuigentuin te Zwartsluis.
Een dag gevuld met adviezen van 2 enthousiaste fotografen die elkaar perfect aanvullen.
Weer nieuwe inspiratie opgedaan
Aad:

Ik moet zeggen dat ik erg tevreden was. Ik kreeg veel praktische tips, Leo legde op een heel rustige en duidelijke manier de technische kanten van de camera uit. Je kunt merken dat hij een onderwijsachtergrond heeft. Johan vertelde met veel passie uit waar je op moet letten als je gaat fotogreen. Ook hij kwam met praktische tips en wist antwoord op veel technische vragen. De zintuigentuin in Zwartsluis is uitstekend geschikt om te fotograferen, je raakt niet uitgekeken, ook niet als je er zoals ik voor de tweede keer komt. Ook de stop bij ’t Botterhuus viel in goede aarde. De verzorging van “Brasserie De Albatros” in Zwartsluis was goed, de groep was leuk. Kortom een topdag . Mijn complimenten. Geen geld voor zo’n leerzame dag.
Janny Dijkstra schreef over de workshop:

Kortgeleden heb ik een workshop fotografie bijgewoond in Zwartsluis...
Dankjewel Johan & Leo voor een mooie en inspirerende (foto)dag.
Of je nu voor het eerst een  camera vast hebt of dat je je reeds een (professionele) fotograaf mag  noemen, iedereen heeft iets aan deze workshop waarbij je in een  ongedwongen sfeer bezig kan zijn met de fotografie.....een aanrader voor  iedereen die plezier beleeft of (nog meer) wil beleven aan het maken  van foto's...gewoon doen dus...!!!
Monique van Dijk schreef over een workshop:

Het was een heerlijke dag samen op pad met fotocursusoplocatie en het thema was “licht” een aanrader om te doen dank je wel Johan en Leo voor de fijne dag
Terug naar de inhoud