Over ons - MetDeFotograafOpReis Cursussen cursus

Over ons - MetDeFotograafOpReis Cursussen

Ga naar de inhoud
Eifel


Lesprogramma
Eifel
Fotocursussen met persoonlijke aandacht
Foto vierdaagse
in de VulkaanEifel
11 tot en met 14 april 2019

 
Vier dagen intensief bezig zijn met de fotografie. Kleine groep, professioneel begeleid door 2 fotografen. Eigenlijk meer persoonlijke coaching dan een cursus. We fotografen o.a. de strijd tussen milieu en grondstofwinning in een oude vulkaan. We bespieden, gescheiden door slechts een stroomdraad, een roedel wolven. En we gaan maar door, ons enthousiasme voor de fotografie kent geen grenzen.
We verblijven op het terrein van een fokkerij van IJslandse paarden. Onze kok Markus zorgt  daar iedere avond voor een heerlijk diner.
Chanou Gailliaert schreef over de workshop:

Als beginnend foto-hobbyist heb ik deelgenomen aan de workshop in Zwartsluis. Het was een fijne groep waarbij Leo en Johan de mogelijkheid hadden om mee te kijken en tips te geven afgestemd per individu.
Johan is een bevlogen fotograaf die vol passie vertelde over zijn beroep. Hij leerde me om foto’s te maken waar je als kijker naartoe wordt getrokken en je nieuwsgierig maakt.
Leo vertelde me vol enthousiasme over zijn keuzes voor de foto’s die hij tijdens zijn laatste reis maakte en hoe sommige foto’s tot stand zijn gekomen. Tevens nam hij uitgebreid de tijd om me bij te praten aan theorie die ik direct kon toepassen in de beeldentuin.
De tips die ik die dag kreeg waren erg waardevol en resulteerde in foto’s die verder gingen dan ‘mooie plaatjes schieten’.
Het programma was fijn opgebouwd; er was genoeg ruimte om foto’s te maken en je creativiteit los te laten, afgewisseld met rustmomenten waarbij we van elkaar leerden, bijkwamen en genoten van een heerlijke lunch.
Een hele prettige kennismaking met fotografie op een leuke, leerzame manier.
Bedankt Leo & Johan!”
Thera Meertens over de Eifel 4-daagse cursus:

Geweldige  fotocursus, ontzettend veel geleerd en ontzettend leuke tijd gehad.
Dankzij de heren heb ik mijn camera eindelijk goed ingesteld gekregen (  aangepast aan mijn ogen), iets wat men in de fotospeciaalzaak niet voor  mekaar kreeg.
Chapeau.
Marjo Vonderman schreef over workshop cursus:

Dag Leo en Johan,
Bedankt voor jullie enthousiasme tijdens de workshopdag afgelopen zaterdag in Zwartsluis. Heel leerzaam en inspirerend.
Reinier van Hengel schreef :

Meegeweest naar Costa Blanca november 2018.
Een goed verzorgde  reis met mooie locaties. Mooie locaties en opdrachten waarbij je de hele  dag wel zou kunnen vullen. Maar ook uitdagende opdrachten en locaties  waarbij je toch naar andere onderwerpen gaat kijken als dat je  "gewend/normaal" zou doen.
Elke dag is anders maar vooral  leerzaam door het maken van foto's en een aantal uitgelichte foto's te  bespreken. De professionele begeleiding van Leo en Johan is ook zeer  aangenaam. Serieus in het werk en een goed gevoel voor humor.
Fotocursusoplocatie is echt een aanrader.
Tot een volgende keer
Margreet Lindenbergh schreef over workshop cursus:

Zeer inspirerende cursusleiders!!

Wil Kruyne schreef over de workshop:

Persoonlijke aandacht in klein gezelschap!
Janny Dijkstra schreef over de workshop:

Kortgeleden heb ik een workshop fotografie bijgewoond in Zwartsluis...
Dankjewel Johan & Leo voor een mooie en inspirerende (foto)dag.
Of je nu voor het eerst een  camera vast hebt of dat je je reeds een (professionele) fotograaf mag  noemen, iedereen heeft iets aan deze workshop waarbij je in een  ongedwongen sfeer bezig kan zijn met de fotografie.....een aanrader voor  iedereen die plezier beleeft of (nog meer) wil beleven aan het maken  van foto's...gewoon doen dus...!!!
Tieneke Oldersma schreef over de workshop:

Super leuke en interessante dag gehad in Dronten.
Een kleine en gezellige groep van 6 personen.
Fijne persoonlijk aandacht. Absoluut een aanrader!
Terug naar de inhoud